Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kaše

Overený zákazník Testuj.to Monika

• Rýchle dodanie
  • S chladnutím neriedne
  • Vhodná už od 6m
  • Príjemná vôňa
  • Ľahká príprava
  • Pre väčšie deti chuťovo nevýrazná

Kašu som urobila dcére na raňajky. Hneď po rozbalení ma oslovila príjemná sušienková vôňa. Príprava ľahká podľa návodu na krabici. Je skvelé, že je vhodná už od 6m. Pre dieťa do roka by som určite objednala znovu. Pre väčšie deti je skôr chuťovo nevýrazná (dcéra 18m). Samotná kaša jej nechutila, po dochutení ovocím a škoricou zjedla všetko

Overený zákazník Testuj.to Renáta

Odporúča produkt
  • Kaša chutila deťom aj mne
  • Chuť výborná, nieje v nej cítiť prášok ako v niektorých kašiach
  • Aj po vychladnutí bola stále krásne jemne kašovitá
  • Nie je sladká, za mňa plus
  • Možno pre niekoho cena produktu

Ľahká príprava Kaše, nehrudkovatie ani po vychladnutí. Nie je sladká pre mňa veľké plus, necítim z nej umelé prípravky. Chuť je veľmi príjemná po maslových sušienkach. Ochutnal aj starší syn 4 roky a zjedol celú porciu, a to kaše podotýkam neje od mala. Určite odporúčam a aj naďalej nakúpim iné príchute.

Overený zákazník Testuj.to Pavla

• chuť
  • zloženie
  • upraviteľná konzistencia
  • praktický obal
  • nie sú

Skvelá kaša! Chuťovo výborná príchuť (sušienka). Už pri príprave krásne voňala a moja malá sestrička ju zjedla hneď a bez rečí - a to je dosť vyberavá. Kaša dorazila vo veľmi praktickej uzatvárateľnej krabičke. Taktiež oceňujem veľmi dobre zloženie bez palmového oleja.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

• Skvelá chuť
  • Nadýchanosť
  • Super zloženie
  • Nie je presladená
  • Malé balenie

Pri vyskúšaní 3 zrnnej kaše so sušienkami, ma prekvapila konzistencia, že kaša zostala nadýchaná do poslednej lyžičky a aj dcére moc chutila. Dcéra miluje kaše len nie každá jej chutí, alebo nie je tvrdá a mazlavá. Po dlhšej dobe dcérka zjedla celú misku. Určite budeme musieť vyskúšať aj ďalšie príchute.

Overený zákazník Testuj.to Sessi

• Rýchla príprava
  • Nie je

Túto kašu sme veľmi radi otestovali, bola to naša prvá mliečna ryžová kaša. Veľmi jednoduchá na prípravu, jemná banánová príchuť bez pridaných cukrov, hladká konzistencia. Znášanlivosť na mlieko bez problémov. Mojej dcére veľmi chutila. Fotografia prázdnej misky hovorí za všetko!

Overený zákazník Testuj.to Martina

• krásna vôňa
  • rýchlo botná
  • skoro bez chuti

S kašou sme celkovo spokojní, veľmi pekne vonia, bohužiaľ napriek krásnej vôni je takmer bez chuti. Vzhľadom na to, že je určená pre deti od šiesteho mesiaca, kedy už dieťa pozná rôzne chute, tak tam už nejaká chuť mala byť... Syn ju zjedol, ale bolo vidieť, že mu iné chutia viac. Je zabalená v papierovej krabici a vo vnútri ešte sáčok, na obale by sa určite dalo ubrať.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Jemná chuť
  • Žiadne

Beggs mliečna ryžová kaša banánová splnila moje očakávania. Jemná chuť, ktorú ocenia aj rodičia pri dojedaní. Ostatné zložky spĺňajú všetky požiadavky, ktoré mám na detskú výživu. Bonusom je jednoduchá príprava pokrmu, ktorá nezaberie veľa času.

Overený zákazník Testuj.to Verča

• jednoduchá príprava
  • rozpustiteľnosť
  • vôňa
  • chuť
  • krásny dizajn
  • žiadne

Značku Beggs som objavila pomerne nedávno a každý výrobok, ktorý som vyskúšala, ma zaujal a oslovil. A to platí aj pre ryžovú kašu s banánovou príchuťou. Na prvý pohľad tento výrobok zaujme svojím krásnym grafickým dizajnom. Samotnú prípravu kaše hodnotím pozitívne - jednoduchá príprava a celkom dobré rozpúšťanie. Nádherne vonia sladkými tónmi, ale zároveň nie je presladená. Chuť bola výborná, nielenže jedna porcia bola pre malého testera málo, ale aj mne samotnej zachutila. Banánovú ryžovú kašu odporúčam všetkými desiatimi.

Overený zákazník Testuj.to Katarína

• Zloženie
  • Nie je presladená
  • Na prednej strane obalu by som uvítala informácie v slovenskom jazyku

Na banánovej kaši Beggs sa mi páči jej zloženie. Obsahuje veľa vitamínov a vápnika. Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla, konzistencia je krémová a netvoria sa v nej hrudky. Už pri prvej porcii bolo jasné, že mojej dcére kaša chutí, banánová chuť je príjemná a jemná, kaša nie je presladená. Zakaždým zjedla celú porciu a bola nasýtená. Obal zaujme na prvý pohľad svojím moderným dizajnom. Najdôležitejšie informácie sú jasne napísané na prednej strane. Kašu môžem len odporučiť, naša dcéra je veľmi spokojná.

Overený zákazník Testuj.to Romana

• Pekný obal
  • Bezlepková
  • Nehrudkuje
  • Ľahko chemická vôňa

Mám radosť, že kaše sú prirodzene bezlepkové. Sama mám intoleranciu na lepok, a preto som s lepkom opatrná aj pri deťoch. Prídavok vitamínov je pre nás tiež ďalším plusom. Hneď po otvorení sáčkov, ktoré sú vo veľmi peknej minimalisticky zdobenej krabičke, ma zarazila mierne chemická vôňa banánov. Kaša netvorí hrudky ani po neskoršom pridaní vody. Moja mladšia dcéra má totiž radšej redšiu konzistenciu. Obe dcéry boli veľmi spokojné.

Overený zákazník Testuj.to Adriana

• Praktické balenie, zloženie
  • Rýchla príprava
  • Kvalitné zloženie
  • Chuť a konzistencia
  • Do budúcna by som uvítala narp. balenie v dóze

Mliečna ryžová kaša značky Beggs bola veľmi príjemným prekvapením. Príprava je veľmi rýchla, čo oceňujem najmä vtedy, keď mám dve malé deti. Po otvorení krásne vonia a spĺňa všetko, čo od týchto výrobkov očakávam - kvalitné suroviny, žiadne zbytočnosti a navyše výborne chutí. Konzistencia kaše sa dá upraviť tak, aby vyhovovala aj tým najmenším, a vďaka banánu a mlieku, ktoré obsahuje, je prirodzene sladká.

Overený zákazník Testuj.to Georgína

• Chuť
  • Príprava
  • Pozor na uzavretie sáčku kvôli vlhkosti.

Beggs mliečna ryžová kaša s príchuťou banánu. Táto bezlepková verzia je rýchla a jednoduchá na prípravu. Neobsahuje žiadny pridaný cukor, ale vďaka banánu je dobre ochutená. Kaša je ideálna ako desiata pre deti od šiestich mesiacov. Kaša bola fajn, objednám hneď ďalšiu.

Overený zákazník Testuj.to Kristýna

• Bez lepku
  • Priaznivá cena
  • Krásny obal
  • Vitamín D a vápnik
  • Jednoduchá príprava
  • Bez konzervantov a umelých farbív
  • Po otvorení je vhodné ho presypať do špeciálnej nádoby alebo inak chrániť pred vysypaním a vyschnutím.
  • Kašička je mliečna, takže nie je vhodná pre ABMK

Za nás ju môžeme len odporučiť. S výrobkami Beggs sme nadmieru spokojní. Kašičiek som už vyskúšala veľa, ale banánová kašička od Beggs patrí medzi tie, ktoré chutia aj mne. Môj syn len vidí krabicu a už otvára ústa. Myslím, že to je tá najlepšia recenzia. Má skvelé zloženie, pridané vitamíny a chutí naozaj dobre.

Overený zákazník Testuj.to Kristýna

• Chutné jedlo
  • Behom pár minút hotové
  • Bez pridaných cukrov
  • Nasladnutá chuť
  • Vôňa
  • Nenašla som

Starosť o deti je náročná. A tak je potreba si z tej rutiny, ktorú denne ako maminky zažívame, ukrojiť kus náročnosti a pomôcť si skvelým a chutným jedlom pre deti, ktoré je hotové behom pár minút. Beggs mliečna ryžová kaša. Plná vitamínu D a vápniku. Od ukončeného 6. Mesiaca a bez pridaných cukrov. Príjemne nasládnutá chuť a k tomu skvele vonia. A ako rýchlo je hotová? Stačí ju zaliať vodou, premiešať a je hotovo. Každá minúta sa v starostlivosti počíta a tento live hack je viac než príjemný.

Overený zákazník Testuj.to Alena

• Jemná nepresladená chuť
  • Kvalitné zloženie
  • Pridané vitamíny
  • Žiadny palmový olej ani lepok
  • Otvorený obal je potreba chrániť pred vlhkosťou

Samozrejme vždy ochutnávam to, čo malému dávam k jedlu, takže aj kašu Beggs som skúsila najprv "sama na sebe" - je príjemne jemná, ale konzistenciu si možno upraviť podľa preferencií pridaním vody. Obal je klasický: Krabica a v nej sáčok s kašou ktorú dávkujete. Odporúčam dobre uzavrieť, aby sa do nej nedostala voda. Chuť je pre malé deti ideálna, nie je totiž presladená a tým pádom si dieťa nevytvorí návyk na sladké. To, že je bez lepku, palmového oleja a naopak má pridané rôzne vitamíny je príjemný bonus. Malému chutí očividne tiež :)

Overený zákazník Testuj.to Markéta

Odporúča produkt
  • jednoduchá príprava, čo je veľkou výhodou pre zaneprázdnených rodičov
  • jemná textúra
  • chuť banánu je prirodzene sladká a atraktívna pre deti
  • bohatá na živiny, vitamíny
  • rýža pridáva jemnú štruktúru a neutralizuje prílišnú sladkosť banánu
  • je možne ju dochutiť a obohatiť o ovocie aj.
  • chutila aj dospelým
  • vyššia cena
  • kasa obsahuje mlieko, čo môže byť problém pre deti s alergiou na mlieko
  • monotónnosť: deti môžu preferovať viac rozmanitosti v chuti a môžu sa nudiť rovnakou chuťou banánovej kaše

Beggs mliečna ryžová kaša banánová je skvelým príkrmom, ktorý som mala možnosť vyskúšať. Táto kaša je bohatá na živiny a je ideálna pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Čo ma na tejto kaši naozaj zaujalo, bola jej ľahká príprava. Stačilo ju zaliať bodov, premiešať a skontrolovať teplotu. Tento proces bol veľmi rýchly a efektívny, čo je pre rodičov malých detí veľmi dôležité. Ďalším pozitívom bola univerzálnosnosť tejto kaše. Môže byť podávaná na raňajky, ako svačinka alebo aj ako večera. Táto flexibilita je veľmi užitočná a umožňuje rôznorodosť v jedálničku detí.

Overený zákazník Testuj.to Klára

• Chuť
  • Zloženie
  • Alergény na krabici
  • Jednoduchosť prípravy
  • Nič

Mliečna ryžová kaša od značky Beggs je vynikajúca. Je určená ako príkrm pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Jej chuť je príjemná, banánová. Chuť mi naozaj pripomínala banán a mojemu bábätku chutila. Má jednoduchú aplikáciu, kedy stačí dať len pár lyžíc kaše, ktorá je v prášku a zaliať vodou. Žiadne namáhavé a zdĺhavé varenie a miešanie. Oceňujem dizajn na krabici, že je napísané veľkými písmenami alergény a aj to, že je bez lepku. Takže ju môže jesť aj väčšina dospelých aj keď je primárne určená pre deti. Moje dieťa bolo spokojné a zasýtilo ho to na dlhú dobu. Odporúčam.

Overený zákazník Testuj.to Katarína

Odporúča produkt
  • Nie je potreba vriacu vodu
  • Príjemná chuť aj vôňa
  • Nie je toľko sladká

Veľká spokojnosť. Je možné ju urobiť jednoducho a ani človek nemusí mať vriacu vodu, tak sa v kaši nerobia hrudky a rozmiešame žmolky. Dobre stráviteľná cera je tiež veľmi spokojná, mliečna kaša s banánom je jemná a s príjemnou vôňou. Určite vyskúšame aj inú príchuť. Vrelo odporúčam

Overený zákazník Testuj.to Martina

• bez cukru
  • jednoduchá príprava
  • nenašla som

Mliečna ryžová kaša s príchuťou banánu. Kaša je bezlepková vďaka použitiu ryže, s plnotučným mliekom. Príprava Je jednoduchá, rýchla. Chuťovo je výborná, nie je prevoňaná. Neobsahuje cukor aj tak vďaka banánu nenasladnutá. Je určená pre deti 6+. Za nás moc dobrá kaša a niekedy pridávam aj rozmačkaný banán.

Sunar mléčná krupicová kaše na dobrou noc mix příchutí 6 x 210 g

Sunar mléčná krupicová kaše na dobrou noc mix příchutí 6 x 210 g

Overený zákazník Allegro.sk Overený zákazník

Zakúpený v Allegro.sk

Odporúča produkt

Skvelá kaša pre malých maškrtníkov

Zobrazujem 41 - 60 zo 466 recenzií 1 2 [ 3 ] 4 5...24