Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kaše
- chuť
- bez pridaného cukru
- obohatená o vitamíny
- bez palmového oleja
- nenašla som ju v bežnom obchode
Kaša má veľmi príjemnú chuť a vôňu, oceňujem že nie je moc sladká. Je bez palmového oleja a bez pridaného cukru to je pre mňa veľmi dôležité pri výbere stravy pre syna. Kaša obsahuje vitamíny: A,B a D (ktorý sa ťažko získava pre organizmus hlavne malého dieťaťa a tak je naozaj super že časť tohto vitamínu je obsiahnutá aj v tejto kaši). kašu ja aj syn veľmi odporúčame.
- Prospešné vitamíny
- Bez palmového tuku
- Bez cukru, akurát sladká
- Žiadne nemám
S kašami ešte len začíname a musím povedať že ma veľmi prekvapilo, ako sa kaše dobre rozmiešava a tvorí hladkú konzistenciu bez hrudiek. Krásne vonia po mlieku, žiadna umelá vôňa. Volím radšej kaše, kde už nemusím mlieko pridávať a miešajú sa s vodou. Pripravila som kašu aj trojročnému synovi a moc mu chutila, najmladšiemu taktiež chutila. Určite môžem odporučiť a objednám Ďalšie.
- Jednoduchosť
- Vitamíny
- Žiadne sme nenašli
Kaše sú u nás každé ráno nutnosť. Tieto Beggs máme prvýkrát. Sú veľmi chutné. Voňajú po sušienkach, ktoré obsahujú. Obsahuje aj množstvo vitamínov. A hlavne neobsahuje nedôležité zložky - olej a cukor. Kaša je jednoduchá na prípravu. Má skvelú konzistenciu, netvoria sa hrudky.
- rýchlosť prípravy
- zloženie
- vôňa
- chuť nemusí každému vyhovovať
Detská Baggs 3zrnná kaša so sušienkami je veľmi rýchla možnosť raňajok či večere. Zloženie sa mi pre deti páči, pretože to nie je čisto pšeničná kaša, ale obohatená o ryžovú a ovsenú múku. Chuť kaše nemusí každému vyhovovať. Syn, 2 roky sa na začiatku netváril nadšene, ale po 2 lyžičkách zjedol celú porciu. Konzistencia podľa návodu je veľmi hustá, takže ideálne je vyskúšať menej lyžičiek prášku a prípadne pridať podľa vlastných preferencií. Krabička má príjemný dizajn, doplnky zlaté sa mi páčia.
- Ľahká príprava
- Obal
- Dostupnosť v obchodoch
Už po rozbalení nádherne vonia po sušienkach. Môjmu dieťaťu veľmi chutí. Ja oceňujem najmä ľahkú prípravu. Balené v ochrannej atmosfére. Kaša sa ľahko rozmiešava, netvorí hrudky, nemá prehnane sladkú chuť, ako býva u kaší zvykom. Obsahuje 3 druhy obilnín. Tento produkt odporúčam.
- dobre sa rozpúšťa
- chuť-níe je osladená
- bez palmového oleja
- nenašla som
S kašou sme boli spokojní, nie je nič čo by som vyčítala. Kašu som skúšala aj ja a naozaj boli cítiť piškóty a krásne po nich voňala. Kaša nie je nijako osladená a veľmi dobre sa rozpúšťa. Syn kašu vždy zjedol, takže aj jemu chutila. Určite by som kašičku odporučila známym.
- výborné
- žiadne
zloženie bolo podľa mojich predstáv chuť kaše bola veľmi dobrá a výrazná sušienky boli naozaj cítiť obal je praktický uzatvárateľný bábätko bolo z mojich oči nad mieru spokojné objednáme určite ešte niekedy ďakujeme určite budeme odporúčať v okolí priateľov a na instagrame.
- Jasné inštrukcie
- Neuzatvárateľné balenie
- Pri dodržaní pomeru nadmieru husté
Beggs mliečna 3-zrnná kaša so sušienkami synovi moc chutila. Kvalita zloženia aj chuť vyhovovali, príjemne prekvapila vôňa. Balenie by mohlo byť znovu-uzatvárateľné, keďže samotný obal v papierovej krabici by dostatočne nezaistil nevysypanie sa. Inštrukcie prípravy boli jasné, každopádne pri ich dodržaní bola konzistencia kaše príliš hustá, a volila som teda vyšší pomer vody k prášku.
- Výborne zloženie
- Žiadne som nenašla
Mliečna kaša Beggs má skvelé zloženie, je vhodná pre deti od šiestich mesiacov. Má výbornú chuť ( skúšali sme iba sušienkovú). Praktický obal, dá sa po každom použití "zavrieť" Naša dcéra kaše moc nemusí, ale tá so sušienkovou príchuťou jej veľmi chutí.
- Dá sa kombinovať s ovocím
- Krásne vonia
- Dochucujem lyžičkou medu
Výživná kaša, chutná, krásne vonia po sušienkach. Dá sa kombinovať aj s ovocím. Využívam na cesty, keďže naozaj zasýti. Krásne sa vymieša do jemnej kašičky, nezostávajú hrudky. Vhodne aj do fľašky s cumľom č. 10. Takže kašičku je možné podávať aj vo fľaške, čo je super napríklad v noci.
- Stačí pridať vodu
- U nás doma chutilo
- Nemám čo vytknúť
Moc chutná kaša, ktorá sa skvele rozmieša a nezanecháva hrudky. Stačí pridať iba vodu a je hotovo. Naviac zloženie je čisté, nie je príliš presladená a to najdôležitejšie že našej malej moc chutí. Je dosť vyberavá, tak som mala obavy, ale krásne zjedla celú porciu.
- Neobsahuje palmový olej
- Neobsahuje pridané cukry
- Pridané Calcium a niektoré vitamíny
- Žiadne som nenašla
Kašu som si vzala v obchode náhodou, keď nemali našu obľúbenú značku, zaujal ma obal a to, že je kaša viaczrnná. Mám radšej kaše mliečne, kde môžem pridať len vodu. Veľmi milo ma prekvapilo, ako kaša po otvorení voňala po mlieku, žiadna umelina a ako krásne sa rozmieša a netvorí hrudky. Dcéra, ktorá je veľmi vyberavá, sa do nej ochotne pustila. Radi kúpime znova a vyskúšame aj iné príchute.
- Vitamíny, cereálie, chuť a zloženie
Kaša malému chutila nie je presladená. Chuť je jemná. Je bez palmového oleja, bez pridaného cukru - čo je veľké plus. Obsahuje aj vitamín D -super na kosti a rast. Plus ďalšie vitamíny. Dobre sa pripravuje, nerobí hrudky. Malému chutila ako teplá, tak aj vychladnutá
- Skutočná chuť sušienok
- Jemná
- Krásne vonia
- Malé balenie
- Uzatvárateľný sáčok
Vyskúšali sme už veľké množstvo sušienkových kaší, ale táto vyhráva na plnej čiare. Nielenže obsahuje plnotučné mlieko, ale výraznú sušienkovú chuť, nádherne vonia a je naozaj veľmi jemná. Netvorí žiadne hrudky a naozaj stačí pridať len vodu, takže veľmi ľahká príprava. Dcérka bola s kašou veľmi spokojná a ešte som jej pridávala. Krabica sa dá uzavrieť, ale sáčok nie. Uvítala aj uzatvárateľný sáčok s kašou.
- ľahká príprava
- , priaznivá cena !
- Zloženie
Odporúčam, skvelá chuť, krásne vonia. Jediná kašička ktorú náš malý papal . Prekvapilo ma príjemné zloženie kaše. Priaznivá cena. Máme doma do zásob !:)) Odporučila som aj kamarátke a jej malá taktiež vzala na milosť ako jedinú kašičku. U nás sa jej dáva na raňajky aj večeru :).
- Jednoduchá príprava
- Pre niekoho možno vyššia cena
Kašu som testovala so svojim ročným synom. Všeobecne má rad jedlo, ale po zjedení tejto kaše vyzeral naozaj veľmi spokojne a nebolelo ho bruško. Chuť kaše je úplne skvelá a čo oceňujem najviac je jej ľahká a rýchla príprava. Jediné čo by mohlo niekoho odradiť môže byť vyššia cena, ale za kvalitu si človek musí trošku priplatiť.
- chuť
- zloženie
- ľahká príprava
- žiadne
S kašou som veľmi spokojná - ľahko sa pripravuje, nie je hrudkovitá, je príjemné sýta. Sladká je tak akurát (pre menšie deti celkom dostatočne, pre staršie sa nechá vylepšiť troškou škorice, prípadne cukrom a maslom!. Kaša je chutná a zloženie je perfektné. Som maximálne spokojná.
- Zloženie
- chuť, nie je presladená
- konzistenciu si môžete namiešat aj pre veľké deti
- moc sa mi páči balenie
- Žiadne
Kaša Beggs so sušienkami chutila nielen malému vnukovi, ale aj starším deťom, ktorým sme kašu namiešali konzistenčne ako kašu krupicovú. Nie je presladená, krásne vonia a ozdobená kakaom na tanieri vyzerala veľmi lákavo. Všetky naše deti odporúčajú.
- Dobrá chuť
- Pekné balenie
- Zloženie
Táto kaša môjmu malému stravníkovi veľmi chutí. Pridala som mu do nej ešte ovocie a bola tak veľmi dobrá. Kaša je v praktickom a peknom obale. Ako maminka som sa samozrejme zaujímala aj o zloženie kaše, ktoré mi príde vhodné pre malých capartov. Kašu som dávala pre istotu ráno, ak by jej trávenie trvalo dlhšie, ale podľa mňa by bola vhodná aj na večer pred spaním.
- Ľahká príprava
- Jednoduchý dizajn obalu
- Žiadne sme neobjavili
Kašu sme vyskúšali s našim trojročným a sedemročným synom, ktorí ju tiež chcel ochutnať. Obaja boli veľmi spokojní, kaša im chutila a vždy ju s chuťou zjedli. Niekedy sme ju jedli samotnú, inokedy si ju obohatili o čerstvé ovocie. Plusom je určite veľmi príjemná vôňa, jemná konzistencia bez hrudiek a samotná jednoduchá príprava. Chuť milo prekvapila aj mňa ako maminku, sú v nej cítiť piškóty či maslové sušienky. Dizajn krabice je jednoduchý, elegantný, na prvý pohľad určite zaujme zlatý názov. Popis aj návod sú na zadnej strane krabice. Trochu sa rozchádzame v samotnej príprave - aby bola kaša naozaj kašovitá, museli sme dať 45 g kaše a 110 ml vody, oproti uvedeným 30 g kaše. Napriek tomu ale veľká spokojnosť.
Zobrazujem 21 - 40 zo 466 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...24 Ďalšie »