Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kaše
- Chuť a vôňa
- Nasýti dobre
- Pekné balenie
Za nás hodnotíme túto kašu veľmi kladne. Pre malého je asi dostatočne sladká( ja by som si ju pre seba osladila...) a príjemne vonia. 1. Kašu sme mali moc hustú ale tá druhá sa už podarila a bola lepšia. Dávam pred spaním a vydržíme dlhšie spať, takže dobre zasýti. Asi skúsime inú príchuť, ale zatiaľ spokojnosť a môžeme odporučiť.
- Jemná konzistencia
- Nasýti
- Nemám sťažnosť
Kaša je naozaj výborná. Je vidieť, že dcéru vždy zasýti a nemá potrebu po chvíli znova jesť. Má jemnú konzistenciu a mierne sladkú chuť a pritom bez pridaného cukru. V chuti je naozaj cítiť plnotučné mlieko a chuť jabĺčok. Môžem povedať, že je to naozaj jedna z najlepších kaší doteraz.
- Dobrá konzistencia
- Krásna vôňa
- Má chuť
- Neuzatvárateľné vrecko
Kaša nám chutí, dokonca u nej vydrží sedieť a papť aj môj malý čertík. V porovnaní s ostatnými sa mi osobne najviac páči beggs, je chutnejšia, príjemná chuť a to jabĺčko tam je naozaj cítiť. Kaša nerobí hrudky, krásne sa rozmieša a zatiaľ som nezaznamenala ani boľavé bruško
Veľmi chutná a zdravá nemliečna kaša
Ak nestíhate robiť kašu je to fajn
- Dobrá
- jednoduchá príprava
- bez palmového oleja
- príjemná chuť
Sunar kaše chutili celej rodine, nielen nášmu dieťaťu?.Chuť je jemná, príjemná, nie zbytočne presladená.Top pre nás je príchuť slivka, jablko.Je moc fajn, že s kašou dáte dieťaťu aj vitamíny, železo a vápnik.Veľmi oceníte jednoduchú a rýchlu prípravu.Ľahko sa rozmieša a netvoria sa hrudky.
- Bez pridaného cukru
- Malé balenie
Chuť je lahodná a kaša je jednoduchá na prípravu, čo je super. V porovnaní s inými druhmi kaší má dostatok vitamínov a nie je taká hutná, takže je vhodná na raňajky, večeru alebo kedykoľvek počas dňa na desiatu. Privítala by som, keby začali vyrábať väčšie balenia, toto sme spotrebovali hneď.
- Chuť
Naše milované bábätko je strašne výberavé. Je to už tak, že malé bábätko vie, čo mu chutí. Rozhodli sme sa vyskúšať kašu, boli sme naozaj prekvapení, že mu chutila. Boli sme prekvapení, ako pekne vonia a chutí. Neverili sme, že je taká dobrá. Ale naozaj je. Máme radosť, že môžeme kupovať ďalšiu mňamku.
- Dokonalé rozpustenie
- Príjemná chuť
- Je cítiť celozrnná múka
Mliečna kaša s veľmi jednoduchou a rýchlou prípravou. Nestalo sa mi, že by sa zle rozpustila, ani pri neskoršom miešaní. Príjemne jemná chuť, nie je cítiť žiadny umelý "koniec" ako je to pri niektorých konkurenčných ochutených kašiach. Bohužiaľ, u nás nemá taký úspech ako čisto mliečne kaše, zrejme kvôli celozrnnosti, ktorá je cítiť na jazyku.
- Zloženie
- Mohlo by byť väčšie balenie
Cereálne kaše Sunar sú vynikajúce, majú úžasné zloženie, neobsahujú cukor, čo veľmi oceňujem, celozrnná múka nie je na chuti nijako nepríjemná ani ťažká. Príprava kaše je jednoduchá, stačí ju rozmiešať s vodou. Synovi chutili všetky príchute, najviac však jahoda a banán. Cenovo tiež super
- Ešte sme v štádiu skúšania
- Rýchla príprava
- Vyšší obsah cukru
Dcéra (12 m) nie je veľký jedák, ale kaša jej chutila. Oproti niektorým iným kašiam bola veľmi dobre a rýchlo rozmiešaná a bez hrudiek. Rýchlu prípravu ocení každý rodič. Vanilková chuť bola príjemná a bez umelej pachuti. Kaša má dostatočný pomer vitamínov a minerálov, čo je pre mňa obzvlášť dôležité, keďže dcéra okrem mlieka veľa iného neje. Kašu Sunar určite zaradíme do našej kuchyne.
- Bez cukru
- Mohlo byť menej vody
Táto kaša ma príjemne prekvapila. Príprava je veľmi jednoduchá, stačí voda. Chuť je veľmi dobrá. Najvýraznejšie je cítiť banán. Čo sa týka ingrediencií, je tiež super. Kaša je z celozrnnej múky a hlavne bez cukru. Za mňa by som dala len trochu menej vody, aby bola hustejšia. Inak nemám čo vytknúť.
- Jednoduchá a rýchla príprava
Príchuť kaše Sunar slivka a jablko je veľmi podarená, najmä preto, že je netradičná. Väčšina ostatných výrobcov s chuťami moc neexperimentuje. Toto je veľmi chutný variant. Kaša sa ľahko pripravuje, nehrudkuje a malému veľmi chutí. Mne vyhovuje jej zloženie s vitamínmi a minerálmi.
- Konzistencia
- Príliš aromatická chuť
Kaša má skvelú konzistenciu, veľmi ľahko sa premiešava lyžicou a vôbec nehrudkuje. Veľmi pekne vonia, ale chuť ma osobne nenadchla, je príliš "aromatická" a je v nej cítiť príliš veľa ovocnej chuti, aj keď v kaši nie je žiadne ovocie, čo je škoda. Ale dcére chutí.
- jednoduchá príprava
- jemná vanilková aróma
- veľmi chutné
- nehrudkuje
- bez pridaného cukru
- mohlo by byť väčšie balenie, rýchlo mizne
Mliečna rýžová kaša Sunar s vanilkovou príchuťou synovi veľmi chutí a vyhovuje jeho citlivému brušku. Vanilková aróma je jemná a chutná, aj keď kaša neobsahuje žiadne pridané cukry. Príprava je jednoduchá, kaša je po rozmiešaní krásne hladká a bez hrudiek.
- Jednoduchá príprava
Syn je v jedle veľmi vyberavý, ale mliečna ryžová kaša Sunar mala úspech! Kašu zjedol vždy hneď a dokonca chcel ešte pridať. Dávala som ju ráno na raňajky, na rýchlu desiatu, ale aj večer pred spaním a vždy bol spokojný. Rozhodne budeme s touto kašou pokračovať.
- Chutí prekvapivo dobre
- Bez pridaného cukru
- Veľa dôležitých látok
Sunar mliečna kaša od 8. mesiaca života dieťaťa si ma získala najmä tým, že má zloženie bez pridaného cukru. Okrem toho musím vyzdvihnúť veľmi jednoduchú prípravu. Stačí odmerané množstvo zmiešať s teplou vodou a je hotovo. Naozaj je to veľmi jednoduché, zvládne to každý. Navyše obsahuje vitamíny, železo, vápnik a celozrnnú múku.
- štruktúra
- chuť
- bez palmového oleja
- bez pridaného cukru
- bez ovocia (len arómy)
Mliečne kaše značky Sunar s rôznymi ovocnými príchuťami sú skvelou voľbou pre rodičov, ktorí hľadajú výživné a chutné jedlo pre svoje deti. Pripravoval som ju pre svojho ročného syna a musím povedať, že mu veľmi chutila. Kaša sa ľahko rozmiešala, čo je pre neho kľúčové (nemá rád v nej hrudky), a mala naozaj príjemnú chuť. Najviac chutila slivková a jablková.
Som rád, že kaša pozostávala z plnotučného mlieka, ktoré zabezpečuje vyváženú stravu pre rastúce deti. Zároveň ma potešilo, že neobsahovala palmový tuk ani pridaný cukor. Avšak trochu ma sklamalo, že kaša neobsahovala skutočné ovocie, ale len arómu. Bolo by skvelé, keby obsahovala aj kúsky ovocia jednotlivých príchutí, ktoré by ešte viac obohatili štruktúru a chuť. Avšak ocenil som, že príchute boli prírodné, čo je pre mňa dôležité kritérium pri výbere potravín pre deti.
Celkovo môžem kašu s čistým svedomím odporučiť ostatným rodičom, ktorí hľadajú vhodné jedlo pre svoje deti.
Zobrazujem 101 - 120 zo 466 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...24 Ďalšie »